Näin käy kun teinitähden hittiä hidastetaan 800 prosenttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on noussut viime päivinä otsikoihin varsin yllättävällä tavalla, sillä hänen U Smile -niminen hittikappaleensa on muodostunut hitiksi hieman toisenlaisessa muodossa kuin alunperin oli tarkoitus.

Kappaleen 800 prosenttia hidastettu versio on nimittäin oivallista rentoutumismusiikkia. Kyse on floridalaisen tuottaja Nick Pittsingerin alunperin vitsiksi tarkoittamasta kokeilusta, mutta nyt lopputuloksesta on tullut varsinainen nettihitti ympäri maailmaa.

– Olen tuottaja, joten pidän äänillä kokeiluista. Tämä oli vitsi ja nyt siitä onkin tullut todellinen ilmiö. Kun videota hidastaa 1.000 tai 800 prosenttia siinä näkyvät kaikki yksityiskohdat kuinka esineet hajoavat ja kuinka ihmiset aivastavat. Päätin kokeilla samaa Justin Bieberin musiikille. Lopputulos oli ällistyttävä, jotain aivan muuta mitä olen koskaan kuullut, Pittsinger ihmetteli Entertainment Weeklyn haastattelussa.