Lindsay Lohan saa miljoona dollaria haastattelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin 90 päivän tuomiostaan vain 13 päivää vankilassa istunut julkkistähti Lindsay Lohan on parhaillaan sairaalassa, jonne hänet passitettiin niin ikään 90 päiväksi pakkohoitoon. Hän päässee kuitenkin pois jo lähiaikoina. Samalla hän pääsee tekemään elämänsä rahakkainta lehtihaastattelua.

Lohan on menestynyt viimeisen kolmen vuoden aikana työrintamalla erittäin huonosti, ja hänen on kerrottu siitä syystä olevan myös taloudellisissa vaikeuksissa. Nyt vankilatuomio on kuitenkin tuomassa tilille sievoisen summan ylimääräistä, sillä viihdelehti OK! on tarjonnut tähden ensimmäisestä vankilatuomion jälkeisestä haastattelusta peräti miljoona dollaria.

Hollywood Reporterin saamien tietojen mukaan tämän lisäksi myös muut lehdet ja televisiokanavat ovat valmiita maksamaan pienempiä summia saadakseen Lindsayn kertomaan ajastaan kaltereiden takana. Lohanin odotetaan vapautuvan vielä tämän viikon aikana.