Monica Cruz kuvankauniina bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Penelope Cruz tunnetaan tummana kaunottarena, mutta perheestä löytyy myös toinen samanlainen kaunis tummaverikkö. Penelopen pikkusisko Monica Cruz ei tosin ole ainakaan vielä aivan yhtä tunnettu kuin siskonsa, mutta hän tekee parhaillaan kovaa nousua julkkisrintamalla.

Monica Cruz on poseerannut muutamia kertoja viihdelehdissä, ja hän on päässyt myös maineikkaan Elle-lehden sivuille tyylikkäissä studioposeerauksissa ja kaunistuttanut viihdelehtiä bikinikuvillaan. Tällä kertaa Monica on päätynyt paparazzien tähtäimiin Ibizalla, jossa hänet on ikuistettu aiemminkin. Katso kuvat tästä.

Näyttelijänä, tanssijana ja mallina työskentelevä 34-vuotias Monica Cruz on urallaan tähdittänyt pääasiassa espanjankielisiä elokuvia, joten neitokainen on esimerkiksi suomalaisille siksi vielä varsin tuntematon. Penelope Cruzin lisäksi perheen taitelijoihin lukeutuu myös laulajana toimiva veli Eduardo Cruz.