Alaston mies ahdisteli kotimaista leffatähteä: ”Hyvin hämmentävää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreen kotimaisen Sisko tahtoisin jäädä -elokuvan toista pääosaa esittävä näyttelijä Sara Melleri kertoi viihdelehti Staran Chaos Tube -blogin haastattelussa kuluneen kesän muistoistaan. Leffan ensi-iltajuhlissa hän paljasti myös parhaan kesämuistonsa.

– Berliinin Roses-baari. Siellä oli semmoinen mies, joka riisui itsensä alasti ja halus pussailla mua. Mä kieltäydyin siitä. Se oli hyvin hämmentävää ja hauskaa. Hän väitti olevansa gay. Mä nauroin katketakseni kun ei semmoista Suomessa näe. Siellä oli hyvää musiikkia ja pinkit karvaiset seinät, Sara Melleri muisteli reissuaan.

Elokuvan molemmat tähdet Sara Melleri ja Ada Kukkonen olivat äskettäin myös Staran videohaastattelussa. Haastattelussa he kertoivat elokuvan tekemisestä ja kulissien takaisista tapahtumista sekä tietenkin myös omista kuulumisistaan. Katso videohaastattelut tästä. osa 1, osa 2 ja osa 3.