Vera Jordanovan bikinikuvia kuolataan Yhdysvalloissa: ”Super hottie!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia missi- ja mallikaunottaria on noteerattu muualla maailmassa äärimmäisen harvoin, sillä täkäläinen naiskauneus ei ole juuri kyennyt lyömään viime vuosina itseään läpi ulkomailla. Nyt amerikkalainen viihdesivusto on kuitenkin noteerannut suomalaisen kaunottaren.

Suomalaismalleista muiden muassa Suvi Koponen, Pipsa Hurmerinta ja Vera Jordanova ovat tehneet kotimaansa rajojen ulkopuolella näyttävää ja menestyksekästä malliuraa. Nyt viimeksi mainittu malli-näyttelijä nähdään parhaillaan näyttävissä bikinikuvissa huippusuositulla Egotastic-viihdesivustolla. Suomi muistetaan mainita myös kuvien otsikossa. Katso kuvat tästä.

34-vuotias suomalaissyntyinen Vera Jordanova muistetaan mallintöidensä lisäksi ehkäpä parhaiten Samuli Edelmannin ja Iiro Seppäsen seurustelukumppanina sekä muutamista pienistä näyttelijärooleistaan. Vuonna 2007 Vera nähtiin Eli Rothin ohjaamassa Hollywood-elokuvassa Hostel Part II, jossa hän poseerasi myös rinnat paljaana.