Bono aloitti keikan: ”Mikä meininki Helsinki?!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilainen megayhtye U2 esiintyy parhaillaan Helsingin Olympiastadionilla. Keikka pääsi alkamaan videoscreenin teknisten ongelmien takia noin puoli tuntia myöhässä. Odotus ei kuitenkaan jättiyleisöä masentanut.

Keikka käynnistettiin vauhdikkaasti, kun bändin keulahahmo Bono oli harjoitellut hieman suomea tervehtiäkseen massiivista yleisömerta. Pieni lisäharjoitus ei olisi ollut pahitteeksi, mutta ”Mikä meininki Helsinki?!” kuului lopulta aivan ymmärrettävästi.

Keikan aluksi kuultiin eräänlaisena lämmittelykappaleena The Return Of The Stingray Guitar. Konsertin ensimmäinen varsinainen kappale tervehdyksen ja valojen sammuttamisen jälkeen oli Beautiful Day, jonka aikana 50.000 katsojaa hyppi ja tanssi villisti ympäri stadionia. Sitä seurannut New Years Day nosti tunnelma entisestään. Konsertin odotetaan kestävän hieman reilut kaksi tuntia.