Maailman seksikkäimmän lopullinen avioero lokakuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja äänestetty laulaja Cheryl Cole on joutunut kuluneen vuoden aikana monenlaisiin vastoinkäymisiin yksityiselämässään. Ensin hänen unelmansa perheestä murskautui aviomiehen jäätyä kiiinni uskottomuudesta ja sen jälkeen hän oli kuolla vakavaan malariaan.

Sittemmin jo uuden rakkaan kainaloonsa löytänyt Cheryl Cole haki avioeroa pian miehensä uskottomuuden paljastuttua. Nyt on vahvistunut, että aviero astuu voimaan tämän vuoden lokakuussa, eli parin kuukauden sisällä ja sopivasti ennen seuraavan X Factor -tuotantokauden alkamista.

Cheryl joutui olemaan poissa tuomaroimansa X Factor -ohjelman koelauluista, mutta hän pääsee kuitenkin mukaan varsinaisiin kuvauksiin. Uutinen on hyvä myös tuotantoyhtiölle, sillä kuvankauniin laulajan uskotaan vetävän myös katsojia televisioruutujen ääreen. Pari viikkoa sitten Cheryl vahvisti, että hän tule julkaisemaan myös toisen sooloalbuminsa Cole-sukunimellään erosta huolimatta.