Nämä upeat muodot pian historiaa? Doutzen Kroes raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen huippumallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvonakin toimiva Doutzen Kroes on poseerannut lukuisissa kampanjoissa.

Taannoin People-lehti uutisoi Douzenin olevan raskaana poikaystävälleen Sunnery Jamesille. Pariskunta on seurustellut hieman yli vuoden ajan. Raskaana oleva kaunotar kertoi laittavansa uransa jäihin raskauden takia. Hollantilaiselle De Telegraaf -lehdelle huippumalli kertoi odotuksen sujuneen tähän saakka hyvin. Äitiysloman takia Douzen joutui siis pitämään mahdollisesti pitkänkin tauon kuvauskeikoistaan. Katso kaunottaren parhaita kuvia tästä.

25-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin katalogissa. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.