”Jackie Chan on Kiinan presidentti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään perjantaina ensi-iltansa Suomessa saavan Karate Kid -elokuvan tähdet olivat äskettäin leffan Euroopan ensi-illassa Oslossa. Paikalla oli myös viihdelehti Stara. Elokuvan tuottajina toimivat toisen päätähden, Jaden Smithin, vanhemmat Will Smith ja Jada Pinkett Smith.

Nuoren näyttelijälupauksen näyttelijävanhemmat kertoivat haastattelussa kuinka rankkaa elokuvan tekeminen oli, kun töissä oltiin samaan aikaan sekä kuvausryhmänä että perheenä.

– Se oli hyvin mielenkiintoista. Oli vaikea yrittää olla samaan aikaan tuottaja, isä ja aviomies. Se oli kuin sirkustemppu. Löysimme kuitenkin 6 – 7 viikon jälkeen hyvän tasapainon. Jadenin isänä halusin tehdä asiat hänen parhaakseen. Olemme kuitenkin vielä naimisissa. Se on hyvä merkki kaiken tämän jälkeen, Will Smith kertoi Staralle.

– Se oli rankkaa, koska jouduin harjoittelemaan niin paljon ja sen sellaista. Päivät olivat pitkiä. Ne olivat aivan liian pitkiä ja ylittivät kaiken sen mihin minuun olisi edes pitänyt kyetä. Kai se oli kuitenkin eräällä tavalla coolia olla siellä heidän kanssaan. Se oli rankkaa, mutta saimme elokuvan tehtyä, Jaden itse muisteli urakkaa.

Perheen Jada-äiti antoi kovasti kiitosta projektin toteutumisesta elokuvan kolmannelle tuottajalle sekä leffan toiselle päätähdelle Jackie Chanille.

– Ilman Ken Stovitzia emme olisi koskaan olleet Kiinassa. Hän on mies, joka teki sen kaiken mahdolliseksi. Ja tietenkin myös Jackie Chan hoiti sen jälkeen kaiken muun, koska hän on Kiinan presidentti, Jada Pinkett Smith vitsaili.

Viihdelehti Stara tapasi Karate Kid -elokuvan tähdet äskettäin leffan Euroopan ensi-illassa Oslossa. Jackie Chanin videohaastattelu löytyy tästä linkistä ja reissun muuta satoa voit lukea tästä linkistä.