Jackie Chan uhkasi adoptoida 12-vuotiaan vastanäyttelijänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään ensi-iltansa Suomessa saava Karate Kid -elokuva on nostanut viihdemaailmaan uuden nuoren tähden. 12-vuotias Jaden Smith tekee elokuvassa ensimmäisen pääosansa. Hänen kanssaan toista pääosaa esittää maailmankuulu toimintatähti Jackie Chan.

Viihdelehti Stara tapasi molemmat tähdet taannoin leffan Euroopan ensi-illassa Oslossa. Siellä Chan ylisti vuolaasti nuoren vastanäyttelijänsä taitoja. Jaden Smith harjoitteli rooliaan varten kolmen kuukauden ajan Chanin tiimin kanssa, ja lopputulos on vaikuttava. Tästä syystä toimintatähti vaatikin Will Smithiä ylläpitämään poikansa taitoja.

– Minun ei tarvinnut juuri kouluttaa häntä. Hän on poikanero. Ennen elokuvaa lähetin yhden Jackie Chan -stunttitiimini parhaista miehistä kolmeksi kuukaudeksi kouluttamaan Jadenia. Pian hän soitti ja kertoi pojan olevan äärimmäisen lahjakas. Kolmen kuukauden harjoittelun jälkeen näyttää siltä kuin Jaden olisi harjoitellut viisi vuotta, Jackie Chan kertoi Staralle.

– Elokuvan kuvausten jälkeen kerroin Will Smithille, että älä tuhlaa poikasi lahjoja, tai muussa tapauksessa Jaden jää Kiinaan ja minä adoptoin hänet omaksi pojakseni. Amerikassa hänen pitää jatkaa harjoittelua, koska hän on niin lahjakas poika. Katsokaa nyt häntä! Hän on kuin nuori Jackie Chan, Jackie Chan hehkutti nuorta vastanäyttelijäänsä.

Viihdelehti Stara tapasi Karate Kid -elokuvan tähdet äskettäin leffan Euroopan ensi-illassa Oslossa. Jackie Chanin videohaastattelu löytyy tästä linkistä ja reissun muuta satoa voit lukea tästä linkistä.