Karissa Shannon härskisti peppu pystyssä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon ovat kotimaassaan jo varsin tunnettu kaunotarpari. Kaunotarkaksosista erityisesti Karissa on nähty usein viihdelehtien sivuilla.

Nakukuvissakin nähty näyttävä ja muodokas parikymppinen Karissa ikuistettiin taannoin housuttomana kotipihallaan. Nyt hän on kuvattu perin merkilliseen kuvasarjaan, jossa neitokainen keikistelee bikineissä hotellin uima-altaalla. Kuvaajan nähtyään Karissa ryhtyi ilmeisesti voimistelemaan tai joogaamaan, sillä hän esitteli kameroille auliisti pystyyn nostamaansa takapuolta. Katso kuvat tästä.

20-vuotiaat kaksoset Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi viimeistään kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuoden 2010 tammikuussa Hefner kuitenkin ilmoitti, että tytöt muuttavat pois Playboy Mansionista, mutta molemmat jatkoivat televisiosarjassa. Vuonna 2007 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä.