Kim Kardashian bikineissä ja öljyttynä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi muhkeasta takapuolestaan ja seksivideostaan. Viime aikoina Kim on viettänyt hieman hiljaiseloa, kun hänen 14-vuotias pikkusiskonsa Kendall Jenner on paistatellut otsikoissa rohkeiden bikinikuviensa merkeissä.

Taannoin amerikkalaislehdissä väitettiin, että Kim tuntee itsensä uhatuksi pikkusiskon menestyksen myötä. Siksi hänen kerrottiin suunnittelevansa muotojensa suurentamista entisestään. Nyt Kardashian onkin julkaissut jälleen uutta näyttävää kuvamateriaalia Twitter-blogissaan. Hän vaihtoi bloginsa taustakuvaksi otoksen, jossa hän makaa bikineissä ja öljyttynä. Kuvan uskotaan olevan peräisin hänen tulevasta tyttökalenteristaan. Katso kuva alta.

Viime kuussa Kim Kardashian tyrmistyi kuullessaan, että eräs hänen naispuolisista faneistaan aikoo leikkauttaa itsestään idolinsa kaksoisolennon poikaystäväänsä miellyttääkseen. Kim anoi blogissaan naista unohtamaan moiset pähkähullut suunnitelmat.

Kim Kardashian