Mirandan toistaiseksi viimeiset alusvaatekuvat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Miranda Kerr ja Hollywood-näyttelijä Orlando Bloom kihlautuivat pari kuukautta sitten sitten. Pitkään seurustellut pariskunta ei aikaillut avioitumisen suhteen, vaan he astelivat alttarille vain kuukausi kihlautumisensa jälkeen.

Pariskunnan nopeaan avioitumiseen on kuitenkin ilmeinen syy, sillä parin on kerrottu odottavan ensimmäistä yhteistä lastaan. Nyt Miranda on arviolta neljännellä kuulla raskaana, joten pian hän joutuu jättämään päätyönsä poseerata alusvaatemerkkien mallikuvissa. Nyt julkaistut kuvat voivat hyvinkin jäädä toistaiseksi viimeisiksi. Katso kuvat tästä.

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuodesta 2007 seurustellut australialaissyntyinen 27-vuotias Miranda Kerr on poseerannut jopa alastomana muiden muassa Pirelli-kalenterissa sekä i-D ja GQ -lehdissä. Kerr on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.