Näin huimasti Mel Gibsonin eläminen maksaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mel Gibson on parhaillaan tukalassa tilanteessa, kun hänen entinen tyttöystävänsä Oksana Grigorieva syyttää häntä rajuista pahoinpitelyistä. Asia on parhaillaan poliisitutkinnassa, mutta näyttöä pidetään varsin hyvänä, koska Grigorievalla on muiden muassa ääninauhoja Gibsonin raivokohtauksista.

Nyt Gibsonin lakimiehet ovat paljastaneet yksityiskohtia supertähden yksityiselämästä. He paljastivat muiden muassa sen kuinka paljon Mel Gibson käyttää vuosittain rahaa elämiseen. Summa kuulostaa todella hurjalta, ja se osoittaa että näyttelijä ei säästele ainakaan omasta hyvinvoinnistaan. Näyttelijä käyttää kuukaudessa noin 600.000 dollaria, eli vuodessa 7,2 miljoonaa dollaria, Radar Online uutisoi.

Lakimiesten mukaan kaikki kulut ovat kuitenkin tarpeellisia. Summa ei sisällä vielä yksityiskonetta eikä huvijahtia. Tähden lakimiehet käyttivät tätä summaa perustellessaan miksi pariskunnan yhteisen Lucia-tyttären elatusavun pitäisi jäädä vain 6.000 dollariin kuukaudessa. Asiaa käsiteltiin Manhattanin tuomioistuimessa keskiviikkona.