Victoria Silvstedtin muodot varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin jo vuosien ajan lukeutunut ruotsalaissyntyinen Victoria Silvstedt ei ole ollut enää vuosiin juurikaan otsikoissa töidensä merkeissä, mutta neitokaisen näyttävät lomakuvat ovat tulleet tutuksi tänäkin vuonna.

Paparazzien huomiosta nauttiva Victoria Silvstedt on viettänyt kuluneen kesänsä pääasiassa Välimeren rantakohteissa sekä niiden edustalla kelluvilla huvijahdeilla. Nyt hänet on ikuistettu jälleen Monacossa, jossa povipommi nautti olostaan hotellinsa uima-altaalla. Katso kuvat tästä.

35-vuotias ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailuisa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.