Blockfestin ensimmäinen päivä jättimenestys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella on parhaillaan käynnissä Suomen merkittävimpiin lukeutuva hiphop-festivaali Blockfest. Kaksipäiväinen tapahtuma oli loppuunmyyty jo etukäteen. Tampereen Pakkahuoneella järjestettävän tapahtuman ensimmäinen festaripäivä oli jättimenestys.

– Koko päivän artistitarjonta oli ensiluokkainen, mutta erityisesti illan kolmen viimeisen esiintyjän kohdalla tunnelma oli ennennäkemättömän upea, tapahtuman promoottori Kalle Kallonen kertoi Staralle.

Eilen pääesiintyjinä nähtiin Petri Nygård, Asa ja ruotsalainen Looptroop Rockers. Festivaali jatkuu vielä tänään lauantaina. Parhaillaan lavalla esiintyvät Mikael Gabriel ja Milos Rosas. Päivän ja illan aikana lavalle nousee lukuisia Suomen suosituimpiin lukeutuvia hiphop-tähtiä, kuten Kymppilinja, Cheek ja Rähinä Live, eli Fintelligens ja kumppanit. Ulkomaalaisvahvistuksista esiintyvät Adam Tensta ja Freeway & Jake One.

Innokkaimmat fanit jonottivat festarialueen ovella aamusta saakka. Tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta www.blockfest.fi ja eilisen illan kuvasatoa punaiselta matolta voi katsoa Facebookista tästä.