Demi Lovato täytti 18 vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Demi Lovato erosi taannoin The Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonasista, kun Joe jätti hänet välittämällä tiedon erosta Demin isän kautta. Viime viikolla Yhdysvalloissa huhuttiin, että ex-pariskunnalla olisi edelleen seksisuhde, mutta väitteet kiistettiin heti tuoreeltaan.

Nyt Demi on täyttänyt 18 vuotta ja juhlinut synttäreitään railakkaasti. Bileistä ei ole kuitenkaan ainakaan vielä julkaistu kovinkaan merkittävää kuvamateriaalia, mutta synttäreiden kunniaksi amerikkalaissivusto on koonnut yhteen muutamia teinitähden uran näyttävimpiä kuvia. Katso kuvat tästä. Taannoin Demi kuvattiin myös rannalla bikineissä.

18-vuotias Demi Lovato, koko nimeltään Demetria Devonne Lovato, tunnetaan laulaja-lauluntekijänä ja näyttelijänä. Hän teki läpimurtonsa Disneyn elokuvassa Camp Rock ja on sittemmin nähty myös elokuvan jatko-osassa. Nuorempana koulukiusatun tähden syyskuussa 2008 julkaistu debyyttialbumi Don’t Forget oli menestys ja nousi Yhdysvaltojen albumistan kakkoseksi. Toinen albumi Here We Go Again menestyi vielä paremmin nousten listaykköseksi. Näyttelijäurallaan hänet on nähty sivuosassa esimerkiksi Greyn anatomia ja Pako-televisiosarjoissa.