”Jamie Foxxin suuteleminen oli erittäin epämiellyttävää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Suomessa ensi-iltansa saaneen Karate Kid -elokuvan tuottajina toimii näyttelijäpariskunta Will Smith ja Jada Pinkett Smith. Viihdelehti Stara tapasi heidät taannoin elokuvan ensi-iltajuhlissa Oslossa. Julkkispari joutui kommentoimaan samalla mahdollista mustasukkaisuuttaan rakastelukohtausten osalta.

– Me olemme molemmat näyttelijöitä, joten olen suudellut miesnäyttelijöitä kuvauksissa. Se on outo kokemus, koska se näyttää hyvin erilaiselta valkokankaalla kuin miltä se tuntuu juuri sillä hetkellä kuvauksissa. Se on hyvin hyvin epämiellyttävää, Jada Pinkett Smith kertoi Staralle.

– Kyllä, myös Jamie Foxxin suuteleminen oli epämiellyttävää vaikka sitä haluaisi nauttia sellaisesta tilanteesta. Kuvitelkaa nyt, Jamie Foxx! Mutta niin ei vain tapahdu. Minusta kaikkein epämiellyttävintä oli kuitenkin tehdä rakastelukohtaus yhdessä aviomieheni kanssa Michael Mannin ohjaamaan Ali-elokuvaan, Jada paljasti.

Will Smith protestoi kommenttia, mutta myönsi olevansa samaa mieltä toisten ihmisten suutelemisesta kuvauksissa.

– Rosario Dawson ja minä olimme sellaisessa kohtauksessa, jossa oli ympärillä samaan aikaan kahdeksan muuta ihmistä hoitamassa valaistusta ja huutelemassa ohjeita huulten asennoista ja sen sellaisesta. Se oli epämiellyttävä tilanne, Will Smith kertoi Staralle.

– Nyt minun täytyy kysyä Williltä, että Rosario Dawson?! Etkö muka nauttinut siitä lainkaan? Jada ihmetteli.

– En. Se on epämiellyttävää erityisesti naiselle. Miehelle se on ihan ok, jos yläosa on paljaana, mutta naiselle se on hieman eri juttu kun rinnat ovat paljaana. Meidän parisuhteessamme olisi ehkä mustasukkaisuutta, ellemme olisi molemmat olleet tuollaisessa samassa tilanteessa, Will Smith vastasi lopulta alkuperäiseen kysymykseen.

Viihdelehti Stara tapasi Karate Kid -elokuvan tähdet äskettäin leffan Euroopan ensi-illassa Oslossa. Jackie Chanin videohaastattelu löytyy tästä linkistä ja reissun muuta satoa voit lukea tästä linkistä.