Jessica Szohrin antava iltapuku varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Gossip Girl -televisiosarjasta tutuksi tullut Jessica Szohr tekee parhaillaan Yhdysvalloissa kovaa nousua julkkismaailman kärkikaartiin. Nuori ja tumma kaunotar poseerasi viime vuonna vähäpukeisena Men’s Health -lehden sivuilla ja on sittemmin nähty myös bikinikuvissa.

Nyt Jessica on ikuistettu Piranha 3D -elokuvan ensi-iltajuhlissa näyttävään punaiseen iltapukuun sonnustautuneena. Asun yläosa vaikutti uhmaavan painovoimaa, sillä se onnistui pysymään ylhäällä ja peittämään tähden kurvit vain juuri ja juuri. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Jessica Szohr on amerikkalainen malli-näyttelijä, joka esittää Gossip Girl -sarjassa Vanessa Abramsin roolia. Hänen sukunimensä juontaa juurensa Unkariin, josta hänen sukunsa polveutuu. Szohr aloitti mallinuransa 17-vuotiaana ja pääsi nopeasti poseeraamaan moniin nimekkäisiin lehtiin ja mainoskampanjoihin. Nykyisin Jessica seurustelee vastanäyttelijänsä Ed Westwickin kanssa. Hän on lisäksi esiintynyt myös lukuisissa muissa televisiosarjoissa, kuten CSI: Miami, Joan of Arcadia, Drake & Josh ja What I Like About You.