Karate Kid -leffalle jatko-osia ”niin monta että nimeksi tulee Karate Man!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina valkokankaille myös Suomessa viimein saatu Karate Kid on uusintaversio vuoden 1984 elokuvasta. Tuolloin elokuva oli niin suuri menestys, että se sai lukuisia jatko-osia. Nyt teattereissa pyörivä elokuva nousi taannoin suoraan Yhdysvaltojen elokuvalistan ykköseksi, ja menestyksen myötä nytkin on luvassa jatkoa.

Viihdelehti Stara tapasi elokuvan tähdet, ohjaajan ja tuottajan taannoin Oslossa. Siellä tuottaja Will Smith vahvisti, että Karate Kid tulee saamaan ainakin yhden jatko-osan, mutta mahdollisesti useammankin.

– Teemme niin monta Karate Kid -elokuvaa, että joudumme muuttamaan nimeksi Karate Man, Will Smith vitsaili Staralle, mutta vakavoitui pian.

– Luulen, että Jadenin uran kannalta emme tee juuri kahta elokuvaa enemmän. Se kaikki riippuu Jadenin halusta päästä takaisin roolihahmoonsa. Varmasti tulemme tekemään kaksi Karate Kid -elokuvaa, ja sen jälkeen kaikki riippuu Jadenin äänenmurroksesta ja siitä paljonko hän enää silloin neljän vuoden kuluttua muistuttaa Dre-hahmoaan.

Viihdelehti Stara tapasi Karate Kid -elokuvan tähdet äskettäin leffan Euroopan ensi-illassa Oslossa. Jackie Chanin videohaastattelu löytyy tästä linkistä ja reissun muuta satoa voit lukea tästä linkistä.