Miranda Kerrin topless-kuvia ei nähdä hetkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Miranda Kerr ja Hollywood-näyttelijä Orlando Bloom kihlautuivat pari kuukautta sitten sitten. Pitkään seurustellut pariskunta ei aikaillut avioitumisen suhteen, vaan he astelivat alttarille vain kuukausi kihlautumisensa jälkeen.

Eilen Miranda Kerr vahvisti viimein huhut avioitumisen syystä, eli hän kertoi odottavansa esikoistaan. Huippumalli ei vielä paljastanut koska hän aikoo vetäytyä mallintöistään, mutta tuskin häntä nähdään hetkeen esimerkiksi topless-kuvissa. Iloisen perheuutisen johdosta amerikkalaissivusto on nyt tehnyt koosteen Mirandan uran näyttävimmistä kuvista. Katso kuvat tästä.

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuodesta 2007 seurustellut australialaissyntyinen 27-vuotias Miranda Kerr on poseerannut jopa alastomana muiden muassa Pirelli-kalenterissa sekä i-D ja GQ -lehdissä. Kerr on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.