Tämän takia Tila Tequila pahoinpideltiin festareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Tila Tequila on julkkistyrkky, joka nähtiin taannoin oman ohjelmansa lisäsi myös Celebrity Rehab -realityohjelmassa, jossa julkkistähdet hakevat apua riippuvuuksiinsa. Viime viikonloppuna Tila vieraili Gathering of the Juggalos -festareilla hiukan huonolla menestyksellä.

Realitytähti joutui festarivieraiden rajun hyökkäykaen kohteeksi paljastettuaan rintansa yleisön edessä lavalla. Ensin lavalle alkoi lennellä kiviä ja pulloja, joiden osumista Tilan kasvoihin tuli kaksi verta vuotavaa haavaa. Sen jälkeen Tila Tequila pakeni lavalta asuntovaunuunsa, jonne raivostunut ihmisjoukko kuitenkin tunkeutui sisään muiden muassa rikotuista ikkunoista. Poliisin mukaan pahoinpitelijöiden tavoittaminen on lähes mahdotonta, koska paikalla oli noin 800 katsojaa.

Nyt verkossa on julkaistu valokuvia, jotka on ikuistettu lavalla vain muutamia sekunteja ennen yleisön raivon purkautumista. Katso kuvat tästä. Lisäksi näissä kuvissa nähdään kuinka Tila vuotaa verta jo esiintymislavalla pullojen ja muiden esimeiden osuttua hänen kasvoihinsa.

28-vuotias Tila Tequila, oikealta nimeltään Thien Thanh Thi Nguyen, nähdään realitytähtenä myös Suomessa MTV-viihdekanavalla pyörivässä ohjelmassaan. Avoimesti biseksuaali Tequila oli kihloissa seurapiirijulkkis Casey Johnsonin kanssa. 30-vuotias Johnson & Johnson -jättiyhtiön perijätär kuoli kuitenkin yllättäen tammikuun alussa.