Tila Tequila pahoinpitelyn jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Tila Tequila on julkkistyrkky, joka nähtiin taannoin oman ohjelmansa lisäsi myös Celebrity Rehab -realityohjelmassa, jossa julkkistähdet hakevat apua riippuvuuksiinsa. Viime viikonloppuna Tila vieraili Gathering of the Juggalos -festareilla hiukan huonolla menestyksellä.

Realitytähti joutui festarivieraiden rajun hyökkäykaen kohteeksi paljastettuaan rintansa yleisön edessä lavalla. Ensin lavalle alkoi lennellä kiviä ja pulloja, jotka osuivat julkkistähteä myös kasvoihin. Iskun jälkeen Tila Tequila pakeni lavalta asuntovaunuunsa, jonne raivostunut ihmisjoukko kuitenkin tunkeutui sisään muiden muassa rikotuista ikkunoista.

Nyt Tila Tequila on palannut julkisuuteen shoppailureissullaan Beverly Hillsissä. Eilen ikuistetuissa kuvissa hänellä oli kasvoissaan laastareita saamiensa vammojen peittona. Katso kuvat tästä ja tästä. Raporttien ja kuvien perusteella hän sai verta vuotavia haavoja ainakin vasempaan silmäkulmaansa ja oikeaan poskeensa.

28-vuotias Tila Tequila, oikealta nimeltään Thien Thanh Thi Nguyen, nähdään realitytähtenä myös Suomessa MTV-viihdekanavalla pyörivässä ohjelmassaan. Avoimesti biseksuaali Tequila oli kihloissa seurapiirijulkkis Casey Johnsonin kanssa. 30-vuotias Johnson & Johnson -jättiyhtiön perijätär kuoli kuitenkin yllättäen tammikuun alussa.