Mies teki itsemurhan lavalla kesken konsertin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on sattunut konsertissa ikävä välikohtaus, kun Michael Edward Pickels -niminen mieshenkilö teki yllättäen itsemurhan kesken bändin eaiintymisen Saratogassa, Kaliforniassa. Hän hyppäsi konserttilavan katolta noin parinkymmenen metrin korkeudelta lavalle ja kuoli.

32-vuotias mies oli saapunut torstaina The Swell Season -yhtyeen konserttiin yhdessä ystäviensä kanssa. Noin kymmenen aikaan illalla hän poistui ystäviensä seurasta ja pian hänet nähtiin konserttilavan katolla. Paikalla oli asiasta uutisoineen Yahoo Newsin mukaan lähes kaksituhatta katsojaa, jotka joutuivat samalla todistamaan miehen kuolettavaa hyppyä konserttilavalle.

Pickels putosi lavalle aivan yhtyeen laulaja Glen Hansardin lähelle. Miestä yritettiin elvyttää tunnin ajan ennen kuin hänet julistettiin kuolleeksi. Paikallinen poliisi kertoi, että tapausta pidetään ainakin tällä hetkellä itsemurhana. Keikalla esiintyneen yhtyeen tunnetuimpia kappaleita on Once-elokuvassakin kuultu Falling Slowly, joka palkittiin myös Oscarilla parhaana leffabiisinä.