Will Smithin poika: ”Isäni korvia ei voi saada piiloon!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Suomen ensi-iltansa saanut Karate Kid -elokuva veti teattereihin runsaasti katsojia. Supertähdet eivät kuitenkaan voi suunnata leffateatteriin aiheuttamatta kaaosta. Elokuvan tuottaja Will Smith ja hänen poikansa, leffan päätähti Jaden Smith, paljastivat kuitenkin viihdelehti Staralle hiippailevansa joskus leffateatteriin salaa valojen jo sammuttua.

– Silloin tällöin minä ja isäni hiippailemme salaa elokuvateattereihin ilman turvamiehiämme. Minä otan tosin ninjamiekkani mukaan varmuuden vuoksi. On hauska mennä ulos ja kokea sellaista. Muutama ihminen on kysynyt meiltä että miten voimme sulautua joukkoon. Niin paljon kuin yritämmekin olla siellä salaa, niin se ei aina onnistu, koska isäni korvia ei kertakaikkiaan voi saada piiloon, Jaden Smith vitsaili Staralle.

– Olemme yrittäneet piilottaa hänen korvansa kaikilla tavoilla, mutta kaikki tunnistavat ne jopa takaapäin. Meidän pitää ilmeisesti tilata isälle korvaläpät mittatilauksena. Minä saan ilman muuta katsoa tämän elokuvan ja minä olen katsonut myös lapsilta kiellettyjä elokuvia ilman että vanhempani ovat tienneet siitä, Jaden nauratti.

– Sinä olet NIIN arestissa. Tulet vielä saamaan rangaistuksesi, isä-Will totesi.

Viihdelehti Stara tapasi Karate Kid -elokuvan tähdet äskettäin leffan Euroopan ensi-illassa Oslossa. Jackie Chanin videohaastattelu löytyy tästä linkistä ja reissun muuta satoa voit lukea tästä linkistä.