Tältä Britney Spears näytti hittisarjan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suurta suosiota niittänyt televisiosarja Glee on toiminut monien supertähtien temmellyskenttänä, kun sarjassa on nähty useita julkkisvieraita. Nyt myös Britney Spears on vieraillut sarjassa.

Britneyn vierailu hittisarjassa kuvattiin tällä viiikolla, ja supertähti julkaisi sen jälkeen myös pari kuvaa kuvauksista. Niissä hänet nähdään Glee-sarjan tähtien kanssa. Kuvien ja niiden kuvatekstien perusteella Britney nautti kuvaukssessiosta kovasti. Katso kuvat alta.

Kyseinen jakso nivoutuu pitkälti supertähden elämän ja musiikin ympärille. Jane Lynchin mukaan jaksossa Matt Morrisonin esittämä roolihahmo herra Schuster ei arvosta lainkaan Britneyn musiikkia, kun lapset ovat puolestaan laulajan suuria faneja. Lopulta myös Schuster innostuu Spearsin musiikista ja leikkaaja jopa päänsä kaljuksi popparin taannoisesta tempauksesta vitsaillen.

Britney Spears Glee

Britney Spears Glee

Britney Spears Glee