Chilinsyönnin ME rikottiin Tampereella – kilpailivat huusivat äitiä apuun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella kisattiin tänään chilinsyönnin maailmanmestaruudesta. Viime vuonna tehty aikaisempi ennätys rikottiin kirkkaasti, kun peräti viisi kilpailijaa ylitti edellisen maailmanennätyksen. Mukana oli kilpailijoita useista maista.

Edellinen maailmanennätys oli 52 grammaa maailman tulisinta Naga Morich -chiliä. Tänään uudeksi mestariksi kruunattiin Ari Hirvonen, joka söi samaista chililajiketta huimat 82,02 grammaa. Voittonsa myötä hän matkaa syyskuussa Englantiin kisaamaan chilinsyönnistä.

Viihdelehti Starassa nähdään huomenna videokooste hurjasta kilpailusta, jossa ei oksennusta ja räkää säästelty. Tuskissaan osa kilpailijoista huusi jo äitiä apuun oksennusrefleksiensä lomasta. Kilpailu oli osa Naga 2010 -tapahtumaa, joka on Suomen ensimmäinen chilifestivaali.