Irlannin seksikkäin otti hämmentävän tatuoinnin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas Georgia Salpa on yksi Irlannin suosituimmista malleista. Nyt hän on noussut kotimaassaan otsikoihin hieman tavallisesta poikkeavissa merkeissä, sillä hän on hankkinut itselleen hämmentävän tatuoinnin. Tai ainakin niin väitetään.

Salpa esittelee parhaillaan uutta tatuointiaan valokuvissa Dublin Ink -tatuointiliikkeen edustalla. Kyseessä ei kuitenkaan ole aivan mikä tahansa tatuointi, vaan vasemmassa kyljessä oleva valtava kukkakuvio, joka täyttää käytännössä koko kyljen. Katso kuvat tästä ja tästä.

Mitä ilmeisimmin kyseessä on aito tatuointi, mutta malliuran kannalta se ei välttämättä ole paras mahdollinen. Irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa äänestettiin vuonna 2009 maansa seksikkäimmäksi naiseksi, ja hänen 32C-kokoiset rintansa ovat koristaneet bikineihin verhottuna sikäläisiä lehtiä jo vuosien ajan.