Donald Trumpin Ivanka-tytär bikineissä! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monimiljonääri Donald Trumpin tytär Ivanka Trump on tullut suomalaisillekin televisiokatsojille tutuksi lähinnä isänsä Diili-ohjelman myötä. Jämäkkä bisneskaunotar on ollut hyvin vähän esillä viihdelehdissä, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

Nyt Ivanka Trump on nimittäin ikuistettu harvinaisiin kuviin hänen ollessaan nauttimassa kesäpäivästä uima-altaalla. Turkooseihin bikineihin pukeutuneella kaunottarella oli seuranaan poikaystävänsä. Katso kuvat tästä.

28-vuotias Ivanka Trump on tehnyt näyttävän uran kiinteistömaailmassa, mutta hänet tunnetaan myös mallina ja seurapiirikaunottarena. Ivankan isä on maailmankuulu liikemies Donald Trump ja hänen äitinsä on Ivana Trump. Ivanka on suunnitellut myös oman timanttikorusarjansa. Vuoden 2011 keväällä julkaistaan ensimmäinen Ivankan suunnittelema laukkusarja.