Jessica: ”Isompi peppu, pienemmät rinnat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa nousseen elopainonsa ja sen myötä rehevämmäksi muuttuneiden muotojensa merkeissä. Hän on samalla kaikessa hiljaisuudessa seurustellut ukkomiehen kanssa jo keväästä saakka.

Jessica ja NFL-tähti Eric Johnson ikuistettiin taannoin palaamassa yhteiseltä lemmenlomalta, vaikka Johnson on virallisesti edelleen naimisissa toisen naisen kanssa. Nyt Jessica on kertonut haluavansa muhkeamman takapuolen.

– Minulla on valkoisen tytön takapuoli. Eli minulla ei ole isoa peppua. Voisin mielelläni ottaa hieman rinnoistani ja laittaa sen peppuuni tasapainottaakseni niitä hieman. Ihmiset ovat puhuneet painostani jo vuoden. On naurettavaa olla kuuluisa siitä että on lihonut, Jessica kertoi Closer-lehden haastattelussa.

Country-laulajana itsensä pääosin viime vuodet elättänyt Simpson nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa The Price of Beauty -nimisessä realitysarjassa. Naisten ulkonäköpaineisiin keskittyvässä sarjassa Simpson kiertää ympäri maailmaa ottamassa selvää, mitä kaikkea naiset ovat valmiita ulkonnäkönsä eteen tekemään.