Wow, povipommi pukeutui kuin ”avaruush**ra” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordan, eli Katie Price, on kohahduttanut rohkealla pukeutumisellaan jo vuosien ajan. Pari vuotta sitten Britannian suosituimmaksi julkkikseksi rankattu glamour-malli putosi taannoisen avioeronsa jälkeen hetkessä maansa vihatuimmaksi julkkikseksi.

Nyt Katie Price yrittää pysytellä julkisuuden valokeilassa markkinoidakseen uutta kirjaansa. Nyt hän on kuitenkin mennyt ehkä aavistuksen liian pitkälle asuvalinnallaan. Amerikkalaisen viihdejulkaisun mukaan hänen tuorein asuvalintansa tuokin mieleen lähinnä ”avaruushuoran”. Katso kuvat tästä.

Äskettäin povipommi valitteli kohtaloaan brittiläisen Metro-lehden haastattelussa, jossa hän  ihmetteli osakseen saamaa negatiivista julkisuutta.

– He yrittävät tuhota minut, mutta se ei tule onnistumaan. Jos olisin menettämässä pelin se olisi jo tapahtunut. Käyn parhaillaan läpi kaikkea minusta kirjoitettua ja seuraavaksi ryhdymme haastamaan heitä oikeuteen. Ihmiset luulevat, että sellainen on hyväksyttävää, mutta nämä jutut ovat olleet järkyttäviä, epäinhimillisiä ja asiattomia, Katie Price kertoi lehdelle.