Kim Kardashian julkaisi rintavia kuviaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi muhkeasta takapuolestaan ja seksivideostaan. Viime aikoina Kim on viettänyt hieman hiljaiseloa, kun hänen 14-vuotias pikkusiskonsa Kendall Jenner on paistatellut otsikoissa rohkeiden bikinikuviensa merkeissä.

Taannoin amerikkalaislehdissä väitettiin, että Kim tuntee itsensä uhatuksi pikkusiskon menestyksen myötä. Siksi hänen kerrottiin suunnittelevansa muotojensa suurentamista entisestään. Kuluneella viikolla Kim poseerasikin jälleen bikinikuvissa. Nyt hän on julkaissut Twitter-blogissaan uusia näyttäviä kuvia. Katso kuvat alta.

Viime kuussa Kim Kardashian tyrmistyi kuullessaan, että eräs hänen naispuolisista faneistaan aikoo leikkauttaa itsestään idolinsa kaksoisolennon poikaystäväänsä miellyttääkseen. Kim anoi blogissaan naista unohtamaan moiset pähkähullut suunnitelmat.

Kim Kardashian

Kim Kardashian