Lady Gaga paljasteli KISS-tähden kainalossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nähtiin taannoin esiintymässä Chicagossa järjestettävillä Lollapalooza-festivaaleilla, josta hänen menestyksensä alkoi vuonna 2007. Supertähti uskaltautui pudottautumaan keikalla yleisömeren päälle, jolloin fanit pääsivät lähituntumaan vähissä vaatteissa esiintyneen Gagan kanssa.

Nyt poptähti on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän poseeraa KISS-yhtyeen tähden Paul Stanleyn kanssa vähissä vaatteissa keikkapaikan backstagella. Katso kuva alta.

Äskettäin Lady Gaga teki historiaa saamalla MTV-kanavan Video Music Awards -palkintogaalassa. Aiemmin kukaan ei ole saanut moista määrää ehdokkuuksia saman vuoden aikana. Palkintogaala järjestetään 12. syyskuuta, jolloin selviää myös tekeekö Lady Gaga myös palkintojen kahmimisen ennätyksen. Poptähti itse kommentoi iloista uutista eilen toteamalla että kerrankin hän on ylpeä epäonnenlukuna yleensä pidetystä kolmestatoista.

Lady Gaga KISS