Rockyhtyeen 22-vuotias keulahahmo teki itsemurhan keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka mieshenkilö teki itsemurhan hyppäämällä 20 metrin korkeudelta esiintymislavalle kesken bändin esiintymisen. Nyt maailmalta on raportoitu toinenkin itsemurha konsertissa. Tällä kertaa oman käden kautta lähti rockyhtyeen keulahahmo.

Brittiläinen electro-pop -yhtye Ou Est Le Swimming Pool oli perjantaina esiintymässä Belgiassa järjestetyillä Pukkelpop-festivaaleilla, kun sen 22-vuotias laulaja Charles Haddon riisti henkensä esiintymislavalla. Tapahtuman järjestäjä Chokri Mahassine vahvisti tiedot eilen uutistoimisto AFP:lle.

– Ou Est Le Swimming Pool -yhtyeen laulaja Charles Haddon päätti riistää henkensä, Mahassine kertoi.

Belgialaisten lehtien mukaan laulaja hyppäsi pylvään päältä artistien parkkipaikalle ja menehtyi saamiinsa vammoihin. Poliisin mukaan tapaus oli itsemurha. Kolmipäiväisen festivaalin esiintyjinä nähtiin muiden muassa Placebo, Iron Maiden, Queens of the Stone Age ja The Prodigy. Kuolema oli tapahtumassa jo toinen, sillä edellisenä päivänä teknikko oli kuollut sydänkohtaukseen.