Beyoncella läpinäkyvä paita Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles aktivoitui keväällä julkaisurintamalla, kun hänen Why Don’t You Love Me -singlensä sai näyttävän musiikkivideon. Siinä supertähti nähtiin rohkeampana kuin koskaan aiemmin.

Beyonce nähtiin musiikkivideollaan keikistelemässä varsin muodokkaana muiden muassa kylvyssä ja alusvaatteisillaan. Teema jatkui myös Dereon-vaatemerkin mainoskuvissa, joissa Beyonce nähtiin muiden muassa sängyssä ja moottoripyörän päällä.

Tuoreimmissa kuvissa Beyonce on ikuistettu viettämässä vapaapäiväänsä Italiassa varsin näyttävässä asukokonaisuudessa. Hänellä oli jalassaan mikrokokoiset shortsit ja erittäin ohut läpikuultava harmaa paita. Sen alle supertähti ei ollut pukenut lainkaan rintaliivejä. Katso kuvat tästä.