Jennifer Anistonin uutuusleffa floppasi rajusti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Aniston on ollut viime viikkoina otsikoissa uuden The Switch -elokuvansa merkeissä. Mediahuomio ei ole kuitenkaan vaikuttanut ainakaan positiivisesti kyseisen elokuvan menestykseen elokuvateattereissa.

Tänään Yhdysvalloissa nimittäin uutisoitiin, että Anistonin elokuva floppasi rajusti ensimmäisenä viikonloppunaan. Se tuotti lipputuloja vaivaiset 8,1 miljoonaa dollaria, eikä siten selviytynyt edes viiden katsotuimman elokuvan joukkoon.

Anistonin uutuuden sijoitus leffalistalla oli vasta kahdeksas, mikä on Hollywood-tähden uutuusleffalle todella huono sijoitus. Sen edelle nousi ensi-iltaelokuvista Vampires Suck, Lottery Ticket ja Piranha 3D. Leffalistan ykkösenä komeilee edelleen Sylvester Stallonen The Expendables, joka kilisytti lippukassaa 16,5 miljoonan edestä.