Jennifer Love Hewitt yllätettiin meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin lakkautetusta Aavekuiskaaja-televisiosarjastakin tuttu näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -nimisessä televisioelokuvassa. Parhaillaan hän markkinoi elokuvaansa monin tavoin.

Nyt kyse ei ollut kuitenkaan markkinoinnista, kun paparazzit yllättivät Jenniferin katuvilinässä. Neitokainen ei välttämättä ollut kovinkaan innokas kuvattavaksi, sillä hän liikkui kaupungilla ilman meikkejään. Samalla katsojat pääsevät ihastelemaan myös hänen peppunsa uhkeita muotoja. Katso kuvat tästä.

Pari viikkoa sitten Jennifer Love Hewitt paljasti, että hänen äitinsä ei pidä tyttären seksikkäistä rooleista. Äskettäin Jennifer kertoi Lopez Tonight -keskusteluohjelmassa varsin avoimesti alapäänsä erikoisesta koristelusta ja siitä kuinka se kimaltelee kuin discopallo. Viime kesänä Hewitt kertoi lehtihaastattelussa katuvansa sitä ettei nakuillut enempää nuorempana, sillä hänellä oli mielestään tuolloin upea vartalo, jota olisi kelvannut esitellä. Keväällä hän vihjasi suuntaavansa tulevaisuudessa teatterin lavalle Broadwaylle.