Laulajan festari-itsemurhan tausta selvisi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka festivaaleilla sattui viikon sisällä kaksi itsemurhatapausta. Tuoreempi niistä sattui perjantaina, kun Ou Est Le Swimming Pool -yhtyeen keulahahmo Charles Haddon hyppäsi kuolemaan pylvään päältä Pukkelpop-festivaaleilla Belgiassa.

Itsemurhan syitä on nyt ryhdytty selvittelemään, mutta täyttä varmuutta asiasta ei tulla luuultavasti koskaan saamaan. Brittilehti Daily Mail kuitenkin uutisoi, että laulaja oli hieman aiemmin saanut tietää aiheuttaneensa fanilleen vammoja hyppäämällä yleisön joukkoon keikallaan. Tämän uskotaan myötävaikuttaneen kohtalokkaaseen ratkaisuun.

Lauantaina La Roux -yhtye esiintyi V Festival -tapahtumassa Englannissa. Bändin vokalisti Elly Jackson omisti keikan Haddonin muistolle. Hän kertoi yleisölle kuinka Ou Est Le Swimming Pool oli taannoin lämmitellyt La Rouxia kiertueella.