Mila Kunis uransa seksikkäimmissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Mila Kunis muistetaan parhaiten Suomenkin televisiossa pyörineestä 70’s Show -komediasarjasta. Tummakutrinen näyttelijätär on nähty julkisuudessa useaan otteeseen poseeraamassa seksikkäissä kuvissa. Nyt tähti poseeraa jälleen, tällä kertaa GQ-lehden sivuilla.

Ukrainassa syntynyt Kunis esiintyi taannoin GQ-lehden kuvissa näyttävän näköisenä, ja tällä kertaa hn poseeraa seksikkäissä kuvissa värikkäissä vaatteissa. Katso kuvat tästä. Pian Kunis nähdään myös valkokankaalla The Black Swan -elokuvassa suutelemassa vastanäyttelijäänsä Natalie Portmania.

26-vuotias näyttelijätär on saanut televisioroolien lisäksi myös joitakin elokuvarooleja. Vuonna 2008 Kunis tähditti suomalaiseen Max Payne -peliin pohjautuvaa elokuvaa yhdessä Mark Wahlbergin ja Ludacrisin kanssa. Kunis näyttelee myös aiemmin tänä vuonna ilmestyneessä The Book of Eli -leffassa yhdessä Denzel Washingtonin kanssa.