Pamela Anderson kiitti mainoksensa boikotointia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka 43-vuotias povipommi Pamela Anderson matkusti Kanadaan paljastamaan uusimman mainoskuvansa. Kyseinen PETA-eläinsuojelujärjestön mainos oli kuitenkin kanadalaisille liian raju ja se kiellettiin.

Mainoksessa Pamela Anderson nähdään poseeramassa vähissä vaatteissa ja lihan eri osat vartaloonsa piirrettynä. Katso kuvat tästä. Nyt Anderson on kiittänyt Montrealin viranomaisia kiellosta, sillä se sai aikaan valtavan mediahuomion kampanjalle.

– Se oli meille oikeastaan vain hyvä. Mainos kiellettiin Montrealissa, mutta se oli maailmanlaajuinen uutinen. Minun täytyy kiittää Montrealia, koska saimme viestimme perille, Pamela Anderson kertoi The One Show’n haastattelussa.

PETA-järjestön organisoiman kampanjan tarkoituksena on vastustaa lihan syömistä ja samalla verrata ihmisiä eläimiin ja osoittaa että ihmisilläkin on vartalossaan samat osat kuin eläimilläkin; rinta, potka ja kyljys mukaanlukien.