Rebecca Creskoff paljasti alastoman vartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Rebecca Creskoff on monille tuttu näyttelijäkaunotar useammastakin televisiosarjasta. Hän ei ole vielä lyönyt itseään varsinaisesti läpi, mutta siitä huolimatta brunette voi olla tulevaisuuden supertähtiä.

Nyt verkossa on julkaistu kuvakaappauksia Hung-televisiosarjasta jossa Rebecca Creskoff näyttelee parhaillaankin Lenoren roolia. Kyseisessä kohtauksessa neitokainen esittelee alastonta vartaloaan mitään peittelemättä. Katso kuvat tästä.

39-vuotias Rebecca Creskoff on vuonna 1998 alkaneella televisiourallaan nähty monissa tunnetuissakin televisiosarjoissa. Hänellä on ollut pienempiä rooleja muiden muassa sellaisissa sarjoissa kuten Kova laki, West Wing, Mad Men ja Hannah Montana. Parhaillaan työn alla on Hung-sarjan kuvaukset.