Shakira kuvasi videon Barcelonassa – sakot uhkaavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira nousi viime kuussa yllättävällä tavalla otsikoihin, kun hänen epäiltiin pettäneen miesystäväänsä, Argentiina presidentin poikaa Antonio De La Ruaa, espanjalaisen jalkapallotähti Gerard Piquen kanssa.

Heidät bongattiin viime viikolla lomailemassa yhdessä Ibizalla. Futari seurustelee tahollaan Nuria Thomasin kanssa, joten kyseessä olisi neliödraama. Varmuutta suhdeväitteille ei ole yrityksistä huolimatta saatu. Viime viikolla Shakira kuvattiin Barcelonassa kuvaamassa Loca-kappaleensa musiikkivideota. Nyt hän voi joutua kuvausten takia ongelmiin.

Kuvausten yhteydessä Shakira kipusi nimittäin historiaaliseen suihkulähteeseen, jossa hän tanssi useiden paikallisten kanssa. Suihkulähteeseen meneminen on kuitenkin sakon uhalla kielletty, joten nyt latinokaunotar voi saada tempauksestaan hieman ylimääräistä rahanmenoa. Lisäksi hän oli moottoripyörän kyydissä ilman kypärää ja aiheutti kuvauksillaan valtavat liikenneruuhkat.

Taannoin Shakira ikuistettiin kuviin musiikkivideonsa kuvauksissa, kun latinokaunotar tanssahteli niitylle kasattujen kameroiden edessä pinkinväriseen röyhelömekkoon ja samanvärisiin bikinien yläosiin verhoutuneena. Näky oli räikeine väreineen ja venyttelyineen varsin vaikuttava. Katso kuvat tästä.