Suomalainen televisiosarja nähdään jo yli sadassa maassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Kill Arman -televisiosarja on myyty 104 maahan. Realitysarja sai kansainvälisen levityssopimuksen keväällä 2009. Levityssopimus sisältää matkailusarjan kymmenen englanninkielistä jaksoa.

Ohjelman kansainvälisestä levityksestä on vastannut Duudsonien Rabbit Films -tuotantoyhtiö. Tällä hetkellä Kill Armanin suurin kanava on BBC. Ohjelman uudet kotimaiset, toisen tuotantokauden jaksot alkavat Jimillä 20. syyskuuta.

Arman Alizadin tuotantoyhtiön, Armanin Maailman tuottaman Kill Armanin englanninkieliset jaksot nähdään jo 104 maassa. Parhaiten sarja leviää BBC Asian sekä BBC African välityksellä, sillä kanavat kattavat jo sellaisinaan noin 70 maata. Näiden lisäksi Kill Armania päästään seuraamaan muun muassa Espanjassa, Portugalissa, Venäjällä, Liettuassa, Latviassa, Virossa, Unkarissa, Tsekissä, Slovakiassa, Norjassa ja Iranissa.

Kill Arman -sarjan toisella tuotantokaudella nähdään paremmassa taistelukunnossa oleva Arman Alizad. Vaatturimestari on parantanut ensimmäiseltä kaudelta taistelutaitojaan ja kuntoaan, mutta karu fakta on se, että taistelulajien mestarit pyyhkivät edelleen Armanilla saliensa lattioita. Toisella tuotantokaudella edessä on entistä suurempia haasteita ja eksoottisempia matkakohteita. Tällä kaudella tutustutaan muun muassa thai boxingiin, brassi jujutsuun sekä vapaaotteluun.