Big Brother -asukkaiden nimiä vahingossa julki

Big Brother · Stara.fi

Tänään verkossa ja huomenna Subilla käynnistyy suositun Big Brother -ohjelman tuorein tuotantokausi, ja uusien BB-asukkaiden henkilöllisyyksiä on pohdittu ohjelman fanien keskuudessa kiivaasti. Nyt kahden asukkaan henkilöllisyys on todennäköisesti selvinnyt.

Viime vuonna julkisuuteen vuosi ennen aikojaan kuvia kilpailijoista, jolloin samalla selvisi myös heidän henkilöllisyyksiään. Nyt historia on toistanut itseään, sillä MTV3-kanavan Katsomo-palveluun eksyi iltapäivällä linkit kahteen Big Brother -videoon. Linkit poistettiin pian, mutta vahinko oli jo ehtinyt tapahtua. Ellei kyseessä sitten ollut televisiokanavan tietoinen hämäys.

Viihdelehti Staran haltuunsa saaman kuvakaappauksen mukaan videoissa BB-Maria ja BB-Habib kertoivat itsestään. Habib kertoi raskaasta kaasujalastaan ja Maria puolestaan paljasti suostuvansa alastonkuviin. BB-Maria on ollut jo aiemmin yksi todennäköisimmistä ehdokkaista taloon. Hänet nähtiin sunnuntaina myös Asukkaaksi taloon -ohjelmassa, jossa hän kertoi haluavansa tulla Suomen Pamela Andersoniksi. BB-Habib on tamperelainen Habib Mohseni, joka on toiminut myös mallina.