Beyoncen rinta ei lipsahtanutkaan esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles aktivoitui keväällä julkaisurintamalla, kun hänen Why Don’t You Love Me -singlensä sai näyttävän musiikkivideon. Siinä supertähti nähtiin rohkeampana kuin koskaan aiemmin, kun hän keikisteli alusvaatteisillaan ja kylvyssä.

Dereon-vaatemerkin mainoskuvissa Beyonce nähtiin muiden muassa sängyssä ja moottoripyörän päällä, mutta parhaillaan hän on jo viettämässä hyvin ansaittua lomaansa Euroopassa. Supertähti ja hänen miehensä Jay-Z kuvattiin pari päivää sitten Italiassa ja parhaillaan he nauttivat perinteisestä huvijahtilomastaan Ranskan Rivieralla. Jay-Z suuntaa pian kiertueelle U2-yhtyeen kanssa ainakin Uuteen-Seelantiin ja Australiaan.

Aiemmin tänään viihdelehdissä ehdittiin kertoa kuinka Beyonce otti aurinkoa niin innokkaasti, että tuli vahingossa paljastaneeksi toisen rintansa. Lähemmissä tarkasteluissa tieto osoittautui kuitenkin vääräksi, sillä ”vilautus” olikin supertähden kaulassa ollut riipus. Katso kuvat tästä. Kovin lähelle paparazzit eivät olleet tällä kertaa siis uskaltautuneet.