American Idol -voittaja myönsi: ”Se oli itsemurhayritys!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen r&b-laulaja ja American Idol -voittaja Fantasia Barrino kiidätettiin kaksi viikkoa sitten sairaalaan yliannostuksen takia. Pian tämän jälkeen julkisuudessa levisivät epäilyt, että laulaja olisi yrittänyt itsemurhaa.

Nyt asiaan on saatu vahvistus, kun laulaja on kertoi VH1-kanavan haastattelussa yrittäneensä riistää henkensä.

– Sisälläni ei ollut taistelijaa. En enää välittänyt mistään. Halusin vain pois. Istuin vain komerossa ja katsoin peiliin samalla kun tyhjensin pilleripullon suuhuni. Ei kukaan voi vahingossa ottaa koko pullollista pillereitä, Fantasia totesi haastattelussa.

Hieman ennen itsemurhayritystä Pohjois-Carolinasssa asuva nainen haastoi Barrinon oikeuteen väitettyään että laulajalla oli ollut suhde hänen mieheensä ja että laulaja oli tehnyt lisäksi pornovideon miehen kanssa. Itsemurhayritys tapahtui pian sen jälkeen, kun Fantasia oli lukenut läpi oikeuden asiakirjat.

26-vuotias Fantasia Barrino nousi tähdeksi suositun American Idol -ohjelman kolmannelta tuotantokaudelta, jonka hän voitti vuonna 2004. Sittemmin hän on ollut ehdolla peräti kahdeksan Grammy-palkinnon saajaksi ja laulanut The Color Purple -musikaalissa niin Broadwayllä kuin valkokankaallakin. Fantasian esikoissingle I Believe nousi aikanaan suoraan listaykköseksi ja esikoisalbumi Free Yourself myi platinaa.