Halle Berry haluaa olla alasti: ”Nakukuvissa viikon jokaisena päivänä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Halle Berry on paljastanut viuhahtaneensa aikoinaan Meksikon Cabon lomakohteen rannalla. Nyt hän on muistellut kuvaussessiossa tapahtunutta tempaustaan kaiholla ja kertonut toivovansa että voisi tehdä sen vielä uudelleen, mutta vain mikäli hän selviäisi siitä ilman rangaistusta.

– En olisi voinut olla silloin onnellisempi. Jos koko maailman ei asettaisi minua syytteeseen siitä, niin voisin poseerata alastomana vaikka viikon jokaisena päivänä, Halle Berry kertoi Vogue-lehden haastattelussa.

Halle Berry on nakuillut valokuvaussession lisäksi myös valkokankaalla esimerkiksi vuoden 1999 elokuvassa Saanko esitellä, Dorothy Dandridge ja vuoden 2001 elokuvassa Salasana Swordfish. Lisäksi hänet nähtiin vähissä vaatteissa samana vuonna myös elokuvassa Monster’s Ball, josta roolista hänet palkittiin myöhemmin myös Oscarilla.