Onko tämä jo liikaa? Koirat puetaan bikineihin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on ihmetelty jo vuosien ajan sitä kuinka supertähdet toistensa perään pukevat pienet lemmikkikoiransa tunnettujen muotitalojen valmistamiin merkkituotteisiin, kuten esimerkiksi takkeihin ja päähineisiin.

Tähän saakka esimerkiksi Paris Hilton on pukenut koiransa muiden muassa Pradan tuotteisiin, mutta bikineissä hänen lemmikkejään ei ole onneksi vielä nähty. Muiden nelijalkaisia lemmikkejä kuitenkin  on ikuistettu bikineissä, ja nyt amerikkalainen verkkojulkaisu on koonnut muutamia tällaisia kuvia. Katso kuvat tästä.

Tarina ei kerro mitä koirat ovat itse mieltä moisista rantatamineista, mutta ainakaan koirien asennoista ei voida lukea kovinkaan suurta innostuneisuutta. Osalla lemmikeistä on bikinien lisäksi myös aurinkolasit silmillään.