Maailman kammottavimmat alkoholijuomat listattiin – maistaisitko näitä?

Lifestyle · Stara.fi

Maailmalta löytyy monia sellaisia juomia, jotka kuulostavat varsinkin suomalaisittain varsin eksoottisilta. Monet ovat siitä huolimatta juoneet lomareissuillaan esimerkiksi tequilaa, jossa uiskentelee toukkia.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on listannut sivuilleen alkoholijuomia, joiden kammottavuus menee kirkkaasti yli toukkaviinasta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi hiirenpoikasviina, jonka pullon pohjalla on kourallinen kuolleita hiiren poikasia. Katso koko lista kuvineen tästä.

Hieman samaan sarjaan menee myös olut, joka on pakattu kuolleeseen oravaan. Nämä juomat nostivat pari kuukautta sitten aikamoisen metelin eläinsuojelijoiden keskuudessa. Aasiasta löytyy myös kattava tarjonta viinaksia, joiden pulloissa kelluu erilaisia käärmeitä tai liskoja.