Maailman seksikkäimmälle tarjottiin 500.000 dollaria alastonkuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi jo useita kertoja äänestetty Cheryl Cole on niittänyt jonkin verran menestystä myös laulajana, mutta hänet tunnetaan myös suosittuna X Factor -tuomarina. Jatkossa hänet voitaisiin tuntea myös nakumallina, mikäli maailmankuulu miestenlehti saisi tahtonsa läpi.

Cheryl Cole on nimittäin saanut puolen miljoonan dollarin tarjouksen Playboy-lehdeltä nakukuvissa poseeraamisesta, Daily Star uutisoi. Tarjous oli kuitenkin suuruudeltaan vain samaa luokkaa kuten muiden muassa Kelly Brookin vastaava, joten Cheryl tulee tuskin siihen tarttumaan. Brook poseeraa alastomana lehden syyskuun numerossa.

Puhtoisesta imagostaan tunnetun kaunottaren ei tosin uskota riisuvan suuremmistakaan summista. Hänen lähihpiiristään kerrottiin lehdelle, että Cheryl oli hyvin otettu tarjouksesta vaikka se ei olekaan hänen juttunsa. Hän kuitenkin vastustaa periaatteellisista syistä alastonkuvissa poseeraamista.